Keitä me olemme

Miksi me työskentelemme tämän parissa

Me invenireläiset olemme työskennelleet elintarvikkeiden parissa jo yli 15 vuoden ajan tehden markkina-analyyseja, strategioita ja markkinointia. Tehtävämme on auttaa muuttamaan visio ideoiksi ja ideat toiminnaksi nopeammin ja paremmin.

Ruoka on lähellä sydäntämme, koska se on meille kaikille tärkeää niin yksilöinä kuin yhteiskuntana. Meille kaikille yksilöinä ruoka tarjoaa ravintsemusta, hyvinvointia ja nautintoa. Meille koko yhteiskuntana ruoalla on myös iso merkitys, koska sillä on laajoja ja pitkäkestoisia vaikutuksia ympäristöön, talouteen, ihmisten toimeentuloon ja elinoloihin – sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Jos haluamme tehdä maailmasta paremman paikan – kestävämmän ja sopeutuvamman, tasa-arvoisemman ja oikeudenmukaisemman sekä terveemmän – ei ole parempaa työsarkaa kuin ruoka.

Elinvoimaisten ruokajärjestelmien kehittäminen on aihealue, johon haluamme jättää jälkemme. Ja tiedämme, ettemme ole ainoita – liity mukaan matkalle!

Ota meihin yhteyttä!

Patricia Wiklund

Patricia Wiklund

CREATOR & DIRECTOR

patricia.wiklund[at]invenire.fi

+358 40 8228 848

Johanna Tanhuanpää

Johanna Tanhuanpää

ANALYST

johanna.tanhuanpaa[at]invenire.fi

+358 40 8228 140

Miranda Benoit

Miranda Benoit

STORYTELLER

miranda.benoit[at]invenire.fi

+33 7 5086 1540

Ota yhteyttä

4 + 9 =

Powered by Invenire

”Hungry for…” is powered by Invenire Market Intelligence Oy.

Need help or advice getting a thriving food system going for your area? We’re friendly people who believe in the power of conversation. So get in touch & let’s chat!

doorbell[at]invenire.fi | +358 44 5820 088